Het Nederlands team werd uitgeschakeld door Tsjechië met 0-2

Vandaag zijn Nederland en Tsjechië begonnen aan een wedstrijd, deze wedstrijd bepaalt wie zich kan kwalificeren uit de poule. In de vorige groepsfase won het Nederlands team 3 wedstrijden om door te gaan naar de top 16 en scoorde 7 doelpunten in alle drie de wedstrijden.
aik stockholm thuis shirt 2019-2020 thailand mannen
In dit duel is het echter jammer dat Nederland met 0-2 verloor van Tsjechië en de Europa Cup miste.

Beide partijen slaagden er in de eerste helft niet in de impasse te doorbreken. Kort na de opening van de tweede helft handbalde Dericht opzettelijk bij gebrek aan positie. De scheidsrechter toonde eerst een gele kaart. Nadat de video-assistent-scheidsrechter hem eraan had herinnerd, ging de scheidsrechter naar de zijlijn om de video-replay te controleren en veranderde vervolgens de rode kaart Dericht werd van het veld gestuurd en Nederland Het team moest de strijd aan met tien man.
aik stockholm thuis shirt 2019-2020 thailand mannen
De machtige Nederlander op papier ging uiteindelijk met 10 man de uitdaging aan en werd met 0-2 uitgeschakeld.Hij werd opnieuw leeggelopen voor het bittere Tsjechië. Dit is ook de recente drie-game losing streak van Nederland tegen Tsjechië.

In deze wedstrijd droeg het Nederlands elftal een nederland thuisshirt 2021. Het is echter jammer dat het "Oranje Legioen" de kwartfinales niet heeft bereikt. Het lijkt erop dat het steeds moeilijker wordt om de zogenaamde "Ongekroonde Koning" te evenaren. " titel! De voormalig Europacup-kampioen Tsjechen hield het hoofd hoog en ging de kwartfinales in.
aik stockholm thuis shirt 2019-2020 thailand mannen

Etiqueta : Equipo Nacional